2 de setembre del 2012

Companyia la Trepa i el musical Gats

El Jove Teatre Regina de Barcelona va obrir la temporada 2010-11 amb el musical familiar de la companyia La Trepa: Gats. Una obra actual que es basa en el musical CATS d'Andrew Lloyd Webber que té el rècord de representacions tant a Broadway com a Londres.

L'espectacle Gats és la història d'un grup de gats que es reuneixen per cantar-li a la lluna plena, però que veuran com tot canvia amb l'arribada d'un estrany: un gat negre. La primera reacció dels gats és de refusar el nou vingut perquè, segons els humans, un gat negre porta mala sort. Gats tracta d'una manera planera del bullying i del rebuig del que és nou i desconegut, aporta una possible solució però deixa a les mans dels nens la decisió final sobre què cal fer.

La companyia La Trepa es va fundar el 1977. Des de sempre ha apostat pels espectacles musicals familiars i ha creat tota mena de muntatges, des d'alguns de gran format com Pastorets Superestel fins a drames com La Bella i la Bèstia, o adaptacions de clàssics com El Somni d'una nit d'estiu. La Trepa ha estat guardonada amb el Premi de la Crítica Ciutat de Barcelona i ha estat finalista en cinc ocasions dels premis Max en la categoria de Millor Espectacle Infantil.


La Trepa us espera el diumenge, 30 de setembre a les sis de la tarda.

Gats, el musical de la Companyia La Trepa