22 de novembre del 2012

Clic! ...i comença l'espectacle.


El diumenge 16 de desembre, a les sis de la tarda, us presentem l’espectacle de la companyia Jordi del Rio, Clic!

Una cosa tan petita com un Clic! pot amagar un esdeveniment extraordinari. Un clic és l’origen d’una nova idea, o d’un amor a primera vista, o fa que es faci la llum o que comenci l’espectacle. El món és ple de clics!
 
L’espectacle Clic! realitza un recorregut pel nostre cicle vital, pel camí d’aprenentatge, aventures i emocions que és la nostra vida, i ens convida a participar d’aquest viatge, de nadons a adults, tot ballant, cantant i sobretot rient i jugant.

Us esperem!



Espectacle Clic! Cia. Jordi del Rio

5 de novembre del 2012

Teatre multimèdia: El Camí de Wasahali

El diumenge 18 de novembre a les sis de la tarda, la companyia Fanatik Visual ens presenta l'espectacle de teatre multimèdia El Camí de Wasahali

Aquesta és una obra d'animació 3D que recupera la tradició dels conta contes i l'actualitza, amb la incorporació a l'escenari de  la projecció digital de la història en una gran pantalla.





Vint personatges virtuals prenen vida pròpia conduïts per l'actor narrador i envoltats per una escenografia interactiva que convida, a través de cançons i jocs, a la participació del públic.

Wasahali és una nena que viu a la sabana africana i que per fugir de les urpes d'un lleó, que vol cruspir-se-la, s'enfila per una corda que puja més enllà dels núvols. Aquesta corda màgica la conduirà fins a un nen, en Mootambo, i junts protagonitzaran mil i una aventures i peripècies en una terra estranya on tot és simètric i on viuen uns personatges d'allò més estrafolaris i peculiars.


Us esperem!
Com sempre al Teatre Auditori de Calafell, a les sis de la tarda.




El camí de Wasahali