6 de febrer del 2013

Llepafils, teatre per llepar-se els dits


Quatre unces d’imaginació, una lliura de creativitat, dues culleradetes de fantasia i un pessic d’humor. Tot ben barrejat i cuit a foc lent, és la recepta per elaborar un àpat deliciós: Llepafils, l’espectacle de la companyia Teatre al Detall que ens visitarà el diumenge 3 de març a les sis de la tarda.

Tots els nens tenen menjars preferits i aliments dels que no volen ni sentir-ne l’olor però en Lluïset és un cas excepcional perquè només vol patates fregides, per esmorzar, dinar, berenar i sopar, sempre patates fregides.

En Llòfia i l’Olívia, que són els seus cuiners, n’estan fins al cap damunt de cuinar sempre el mateix i se’n pensen una...
I si deixen entrar el petit a la cuina? I si participa de la màgia i l’alquímia dels fogons?
Funcionarà? En Lluïset descobrirà que hi ha moltes coses bones per tastar?

No us ho perdeu, l’embolic està servit i la diversió assegurada!