17 de setembre del 2015

Cirquet Confetti i Pianissimo Circus

El diumenge 20 de setembre, com sempre a les sis de la tarda, s'aixeca el teló i la Companyia Cirquet Confetti ens presenta l'espectacle Pianissimo Circus.

Cirquet Confetti fa més de vint-i-cinc anys que emociona grans i petits amb el llenguatge del clown i música en directe.
Tot combinant l'estètica del circ tradicional amb les arts plàstiques i tecnologies més innovadores, Cirquet Confetti omple l'escenari de malabars, humor, disbauxa i poesia.

Sabem que us sorprendrà. Us esperem!













Programació 2015 - 2016

Benvolguts amics i amigues de La Xarxa Calafell,

Comencem la nova temporada que us portarà set espectacles de primera línia, un diumenge al mes, de setembre a març.

Us garantim diversió, sorpreses, màgia i fantasia per només cinc euros, sis euros si no sou socis. Fer-se'n és gratis, al mateix moment de comprar l'entrada podeu omplir el formulari i tot seran avantatges.

Us esperem al teatre!




3 de setembre del 2015

Primícia: inici programació

Sh, sh,... en primícia i exclusiva us informem de l'inici de temporada.
Tot just haureu començat el cole, el primer diumenge després, el 20 de setembre, s'aixecarà el teló i l'escenari s'omplirà de circ amb l'espectacle de la companyia Cirquet Confetti.



Esteu atents perquè aviat us presentarem la nova programació: set espectacles plens de màgia, diversió, rialles i fantasia. I moltes sorpreses que no us podeu perdre.